TJÄNSTER

Hos Hundstockholms Rehab & Prehab är alla hundar välkomna! Detta oavsett vilken ras, storlek, ålder och modell, livslånga åkommor, skada i behov av rehabilitering, medfödda defekter och/eller om det enbart finns ett behov eller intresse för behandling/träning i rent förebyggande friskvårdssyfte.
 

Med anledning av detta är alla behandlingsplaner strikt individanpassade utefter var hunds specifika behov. Likväl som du kommer att kunna komma hit och få hjälp med en rehabiliteringsplan kan du alltså även få hjälp med friskvård och förebyggande träning för att bygga en sund och stark hund som du kan nå era gemensamma mål med. Bägge alternativen kan fungera mycket bra i kombination med massage- och laserbehandlingar, vilka även går att boka separat.

MASSAGE

Precis som för människan finns det en stor mängd positiva effekter med massage för hunden, såväl fysiska som psykiska.

LASER

FRISKVÅRD

Det finns över 40 års forskning som talar om att medicinsk laser kan användas med syfte att minska smärta och inflammationer, samt främja läkningsprocesser i i hundens kropp.

Friskvården innebär till största del att vi vill öka hundens välbefinnande, hjälpa hunden att hålla sig frisk och hel, öka prestationsförmågan och förebygga skador och överbelastning.

ELEVPRISER 2019
200 KR/BEHANDLING

REHABILITERING

Om en olycka är framme är rehabiliteringen A och O. Rehabilitering innebär att din hund i bästa möjliga mån skall kunna återgå till tidigare funktion efter fastställd diagnos.

Vänskapsvägen 40

11265 Stockholm

info@hundstockholmsrehabprehab.se

HUNDSTOCKHOLMS

REHAB & PREHAB

Stora Essingen

  • Facebook - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle

2019 © Hundstockholms Rehab & Prehab