VERKSAMHETENS BAKGRUND

“För att din bästa vän har rätt till ett värdigt liv – varenda dag under hela sin livstid”
 

Jag har alltid brunnit för att kunna skapa en värdig tillvaro för djuren runt omkring mig. Att mina djur lever ett bra liv har varit det absolut viktigaste för mig i mitt eget människoliv. Precis det lade grunden för valet att utbilda mig inom just hund.

Förutom att jag brinner för djuren och dess tillvaro i allmänhet så finns det två viktiga orsaker till att jag valt denna väg i livet. Den första är att jag alltid försökt göra andra nöjda med mina utbildnings- och karriärsval och det andra är min nuvarande hund Alfie. Det blev dags att följa MINA drömmar och MITT hjärta, samtidigt som det uppdagades att min nuvarande hund Alfie har så mycket problem med sina kropp som han behöver hjälp med.

Sedan december 2019 titulerar jag mig som Diplomerad Hundfysioterapeut. Jag har en bakgrund och ett nuvarande jobb inom IT och utbildning och har sedan 2016 varit en del av föreningen Hundar Utan Hem. Sedan jag avslutade min utbildning är målet att fortsätta utbilda mig inom just HUND.


Idag vill jag hjälpa hundägare att förstå, se och ta hand om sina hundar, precis som jag alltid har velat göra med mina. Att se och förstå varenda liten signal hos sin hund är JÄTTEsvårt ibland. I detta jobb vill jag stötta, uppmuntra och hjälpa till! Vi kan göra otroligt mycket för våra djur - för att de skall få leva ett värdigt liv under hela sin livstid.
Angelica Barile

TEAMET

ANGELICA BARILE

Ägare

Jag är 29 år gammal och uppväxt på Kungsholmen i Stockholm. Med över 20 år som hästtjej i bagaget sadlades det om till hundlivet 2015/2016 och det spåret följer jag nu stenhårt.
Jag är uppväxt med Grand Danois (min stora kärlek Zelda ser ni runt om på sidan) och efter 12 år med rasen kan jag lova att det är min hjärteras, även om staffarna går in på en tät andraplats.

ALFIE

Testare

Alfie är en så kallad rescue dog som jag adopterade via Hundar Utan Hem april 2016. Ett riktigt litet stressmonster som pratar ihjäl oss hemma - men en hund med ett av de största hjärtan jag träffat. Och humor... humor kan jag lova att han har! 
Alfie är oerhört rolig att jobba med och trots en tråkig prognos njuter han nu av rehablivet med sina nya balansbollar.

Vänskapsvägen 40

11265 Stockholm

info@hundstockholmsrehabprehab.se

HUNDSTOCKHOLMS

REHAB & PREHAB

Stora Essingen

  • Facebook - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle

2019 © Hundstockholms Rehab & Prehab